Loopwheels, voor meer comfort en onafhankelijkheid. Ze zijn ontworpen om u te ondersteunen bij het rijden over oneven straten, klinkers, gras en (bos)paden.

 

Wij zijn erg enthousiast over Loopwheels. Ze zijn bijzonder (mooi), functioneel, duurzaam en onderhoudsvrij. Behalve dat hebben ze nog een groot voordeel: ze dempen schokken en geven extra ondersteuning bij het oprijden van bijvoorbeeld een drempel of stoeprand. Het is even wennen omdat de wielen anders aanvoelen dan wielen met spaken. U heeft niet zomaar een wiel, maar een schok absorberend wiel.

Hoe werken Loopwheels precies?

In onderstaande animaties is te zien hoe de Loopwheels werken. De eerste geeft weer hoe de veren meewerken om een drempel op te rijden.

De tweede animatie laat zien hoe de vering naar alle richtingen werkzaam is. Tot slot is te zien dat de as van het wiel op dezelfde plaats blijft, ondanks de ongelijke ondergrond.  


REDUCERING VAN TRILLINGEN DOOR LOOPWHEELS

De schadelijke trillingen die een rolstoelgebruiker in zijn lichaam ervaart, worden door Loopwheels drastisch verminderd. 
Dit zorgt ervoor dat pijn en vermoeidheid verminderen en een rolstoelgebruiker zo verder kan reizen.
Hieronder staan vibratietesten van standaard wielen en van Loopwheels.

 De veren in de wielen zijn verkrijgbaar in een aantal standaard kleuren: zwart, rood, oranje, groen, blauw, paars en wit. Maar ook een combinatie van deze kleuren is mogelijk. Hieronder kunt u een voorbeeld van de kleuren zien.

Naast de kleurkeuze van de veren kunt u ook de kleur van de logo's bepalen. Ze zijn er in rood, roze, geel, limoen, turquoise, blauw en grijs. Hiermee maakt u uw wielen nog unieker. Hiernaast staat een voorbeeld van de beschikbare kleuren.
Heeft u interesse in de Loopwheels, of wilt u graag meer informatie?
Wij maken graag een offerte voor u, aangepast naar uw eisen en wensen. U kunt een hier een persoonlijke offerte opvragen, of bel ons op 06-13 57 00 25.


Multi Adapt - Loopwheels - geveerde wielen - unieke wielen - gekleurde wielen - spaakloze wielen - onderhoudsvrije wielen - comfortabele rolstoel